Ogłoszenia

Strona główna
Biuletyn Informacji Publicznej

zaproszenie do złożenia oferty na przeprowadzenie pokazu kulinarnego w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”

data wystawienia: 10.05.2012 15:20
status: zamknięte

Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007 – 2013.

Nazwa Projektu

„Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009 – 2015’’

W związku z realizacją projektu pn. „Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009-2015” finansowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 zapraszamy do składania ofert, dotyczących zatrudnienia w oparciu o umowę zlecenia do wykonania zadania:

przeprowadzenie pokazu kulinarnego w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”


1. Nazwa i adres zamawiającego:

Nazwa zamawiającego: Miasto Słupsk, Wydział Kultury i Sportu

Adres: Pl. Zwycięstwa 3, 76 – 200 Słupsk

tel. 59 84 88 379 lub 59 84 88 368

fax 59 84 88 368

e-mail: b.kobialka@um.slupsk.pl

Osoba do kontaktu: Barbara Kobiałka


2. Określenie przedmiotu zamówienia:

  • przygotowanie dwugodzinnego programu pokazu kulinarnego, uwzględniającego menu 3 gorących dań i 3 przekąsek na każdą kieszeń, mając na uwadze degustacje tych dań przez uczestników imprezy,

  • przeprowadzenie dwugodzinnego plenerowego pokazu kulinarnego dla uczestników imprezy w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”, na „podwórku kulturalnym” pomiędzy ulicami Wojska Polskiego, Niedziałkowskiego i Krasińskiego,

  • przygotowanie listy produktów potrzebnych do przeprowadzenia pokazu kulinarnego,

  • zabezpiecznie sprzętu gastronomicznego do przeprowadzenia pokazu kulinarnego,

  • zachowanie zasad bhp i ppoż w trakcie realizacji zadania.

3. Produkty na pokaz kulinarny do kwoty 1000,00 zł zabezpiecza Zamawiający.

4. Dostęp do prądu zabezpiecza Zamawiający.


5.Termin składania ofert:

16.05.2012 r. do godz. 09:00.


6. Termin wykonania zamówienia:

01.06. -16.06.2012 r.

Termin pokazu kulinarnego 16.06.2012 r. w godzinach popołudniowych.


7. Opis warunków udziału w postępowaniu:

  • co najmniej dwuletnia kulinarna praktyka zawodowa (doświadczenie w zawodzie kucharza - szef kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie potraw).

  • przeprowadzenie minimum 1 pokazu kulinarnego,

  • wykonawca dysponuje sprzętem gastronomicznym niezbędnym do przeprowadzenia pokazu kulinarnego.


8. Wymagane dokumenty:

  • list motywacyjny,

  • oferta cenowa za usługę przeprowadzenia pokazu kulinarnego,

  • dokumenty potwierdzające minimum 2-letnią kulinarną praktykę zawodową (umowa, świadectwo pracy, itp.)

  • dokumenty potwierdzające udział w przeprowadzeniu minimum 1 pokazu kulinarnego (referencje poświadczające, że usługa została wykonana należycie),

  • program pokazu kulinarnego zgodnie z warunkami zapytania ofertowego,

  • aktualna książeczka zdrowia wydana przez Sanepid,

  • oświadczenie Wykonawcy o posiadaniu sprzętu gastronomicznego niezbędnego do przeprowadzenia pokazu kulinarnego,

  • oświadczenie Wykonawcy o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych i wizerunku na potrzeby związane z ogłoszonym naborem.


9. Zamawiający zastrzega sobie prawo negocjacji warunków zamówienia z Wykonawcami spełniającymi warunki udziału w postępowaniu.


10. O wyborze najkorzystniejszej oferty Wykonawcy zostaną powiadomieni mailowo.


11. Umowa zostanie zawarta na okres od 01.06. – 16.06.2012 r.


12. Dopuszcza się składanie ofert w formie pisemnej na adres Zamawiającego, w formie elektronicznej na adres e-mail wymieniony w pkt 1 niniejszego zaproszenia, bądź osobiście w Wydziale Kultury i Sportu Urzędu Miejskiego w Słupsku, pok. 312.

Podmiot publikujący:
Urząd Miejski w Słupsku
Informację wytworzył:
Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
Data wytworzenia:
10 maja 2012
Informację opublikował:
Barbara Tarasiuk
Data publikacji:
10 maja 2012
Informację zaktualizował:
Barbara Tarasiuk
Data aktualizacji:
17 maja 2012
Nazwa pliku:
zaproszenie do złożenia oferty na przeprowadzenie pokazu kulinarnego w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
Informację wytworzył:
Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
Data wytworzenia:
10 maja 2012
Informację opublikował:
Barbara Tarasiuk
Data publikacji:
10 maja 2012
Nazwa pliku:
zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Informację wytworzył:
Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
Data wytworzenia:
16 maja 2012
Informację opublikował:
Barbara Tarasiuk
Data publikacji:
17 maja 2012

Urząd Miejski w Słupsku

Urząd Miejski w Słupsku
Plac Zwycięstwa 3
76-200 Słupsk

tel.: (59) 84 88 300
fax: (59) 84 23 583

urzad@um.slupsk.pl

Skrytki ePUAP:
/MiastoSlupsk/SkrytkaESP
/MiastoSlupsk/ESP

NIP URZĘDU: 839-31-22-476
REGON URZĘDU: 000590645

Dane dla kontrahentów

MIASTO SŁUPSK
76-200 Słupsk
Plac Zwycięstwa 3

NIP MIASTA: 839-10-05-507
REGON MIASTA: 770979625
KOD TERYT: 22-63-01-1

Godziny pracy Urzędu

poniedziałek: 7:30 – 16:30
wtorek: 7:30 - 15:30
środa: 7:30 - 15:30
czwartek: 7:30 - 15:30
piątek: 7:30 - 14:30

Obsługa w Wydziale Centrum Obsługi Mieszkańców

- Referat Rejestracji Pojazdów
- Referat Ewidencji Kierowców (prawa jazdy)
- Referat Ewidencji Ludności
- Referat Dowodów Osobistych
- Referat Obsługi Przedsiębiorców

oraz w Urzędzie Stanu Cywilnego

odbywa się w następujących godzinach:
7:45 – 16:00 poniedziałek
7:45 – 15:00 wtorek – czwartek
7:45 – 14:00 piątek