zaproszenie do złożenia oferty na przeprowadzenie pokazu kulinarnego w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
status: zamknięte
Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007 – 2013. | |
Nazwa Projektu |
„Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009 – 2015’’ |
W związku z realizacją projektu pn. „Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009-2015” finansowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 zapraszamy do składania ofert, dotyczących zatrudnienia w oparciu o umowę zlecenia do wykonania zadania:
przeprowadzenie pokazu kulinarnego w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
1. Nazwa i adres zamawiającego:
Nazwa zamawiającego: Miasto Słupsk, Wydział Kultury i Sportu
Adres: Pl. Zwycięstwa 3, 76 – 200 Słupsk
tel. 59 84 88 379 lub 59 84 88 368
fax 59 84 88 368
e-mail: b.kobialka@um.slupsk.pl
Osoba do kontaktu: Barbara Kobiałka
2. Określenie przedmiotu zamówienia:
-
przygotowanie dwugodzinnego programu pokazu kulinarnego, uwzględniającego menu 3 gorących dań i 3 przekąsek na każdą kieszeń, mając na uwadze degustacje tych dań przez uczestników imprezy,
-
przeprowadzenie dwugodzinnego plenerowego pokazu kulinarnego dla uczestników imprezy w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”, na „podwórku kulturalnym” pomiędzy ulicami Wojska Polskiego, Niedziałkowskiego i Krasińskiego,
-
przygotowanie listy produktów potrzebnych do przeprowadzenia pokazu kulinarnego,
-
zabezpiecznie sprzętu gastronomicznego do przeprowadzenia pokazu kulinarnego,
-
zachowanie zasad bhp i ppoż w trakcie realizacji zadania.
3. Produkty na pokaz kulinarny do kwoty 1000,00 zł zabezpiecza Zamawiający.
4. Dostęp do prądu zabezpiecza Zamawiający.
5.Termin składania ofert:
16.05.2012 r. do godz. 09:00.
6. Termin wykonania zamówienia:
01.06. -16.06.2012 r.
Termin pokazu kulinarnego 16.06.2012 r. w godzinach popołudniowych.
7. Opis warunków udziału w postępowaniu:
-
co najmniej dwuletnia kulinarna praktyka zawodowa (doświadczenie w zawodzie kucharza - szef kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie potraw).
-
przeprowadzenie minimum 1 pokazu kulinarnego,
-
wykonawca dysponuje sprzętem gastronomicznym niezbędnym do przeprowadzenia pokazu kulinarnego.
8. Wymagane dokumenty:
-
list motywacyjny,
-
oferta cenowa za usługę przeprowadzenia pokazu kulinarnego,
-
dokumenty potwierdzające minimum 2-letnią kulinarną praktykę zawodową (umowa, świadectwo pracy, itp.)
-
dokumenty potwierdzające udział w przeprowadzeniu minimum 1 pokazu kulinarnego (referencje poświadczające, że usługa została wykonana należycie),
-
program pokazu kulinarnego zgodnie z warunkami zapytania ofertowego,
-
aktualna książeczka zdrowia wydana przez Sanepid,
-
oświadczenie Wykonawcy o posiadaniu sprzętu gastronomicznego niezbędnego do przeprowadzenia pokazu kulinarnego,
-
oświadczenie Wykonawcy o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych i wizerunku na potrzeby związane z ogłoszonym naborem.
9. Zamawiający zastrzega sobie prawo negocjacji warunków zamówienia z Wykonawcami spełniającymi warunki udziału w postępowaniu.
10. O wyborze najkorzystniejszej oferty Wykonawcy zostaną powiadomieni mailowo.
11. Umowa zostanie zawarta na okres od 01.06. – 16.06.2012 r.
12. Dopuszcza się składanie ofert w formie pisemnej na adres Zamawiającego, w formie elektronicznej na adres e-mail wymieniony w pkt 1 niniejszego zaproszenia, bądź osobiście w Wydziale Kultury i Sportu Urzędu Miejskiego w Słupsku, pok. 312.
- Podmiot publikujący:
- Urząd Miejski w Słupsku
- Informację wytworzył:
- Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
- Data wytworzenia:
- 10 maja 2012
- Informację opublikował:
- Barbara Tarasiuk
- Data publikacji:
- 10 maja 2012
- Informację zaktualizował:
- Barbara Tarasiuk
- Data aktualizacji:
- 17 maja 2012
- Nazwa pliku:
- zaproszenie do złożenia oferty na przeprowadzenie pokazu kulinarnego w ramach konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
- Informację wytworzył:
- Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
- Data wytworzenia:
- 10 maja 2012
- Informację opublikował:
- Barbara Tarasiuk
- Data publikacji:
- 10 maja 2012
- Nazwa pliku:
- zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
- Informację wytworzył:
- Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
- Data wytworzenia:
- 16 maja 2012
- Informację opublikował:
- Barbara Tarasiuk
- Data publikacji:
- 17 maja 2012