zaproszenie do złożenia oferty na stanowisko: animatora konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
status: zamknięte
Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007 – 2013. | |
Nazwa Projektu |
„Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009 – 2015’’ |
W związku z realizacją projektu pn. „Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009-2015” finansowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 zapraszamy do składania ofert, dotyczących zatrudnienia w oparciu o umowę zlecenia na stanowisko:
animatora konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
1. Nazwa i adres zamawiającego:
Nazwa zamawiającego: Miasto Słupsk, Wydział Kultury i Sportu
Adres: Pl. Zwycięstwa 3, 76 – 200 Słupsk
tel. 59 84 88 379 lub 59 84 88 368
fax 59 84 88 368
e-mail: b.kobialka@um.slupsk.pl
Osoba do kontaktu: Barbara Kobiałka
2. Określenie przedmiotu zamówienia:
-
przygotowanie programu, organizacja i poprowadzenie plenerowego konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania” na „podwórku kulturalnym” pomiędzy ulicami Wojska Polskiego, Niedziałkowskiego i Krasińskiego,
-
przygotowanie regulaminu dla uczestników konkursu kulinarnego,
-
przygotowanie kart ocen dań wspólnie z osobą prowadzącą pokaz kulinarny,
-
czynny udział w naborze uczestników do konkursu,
-
ścisła współpraca z przedstawicielami Urzędu Miejskiego w Słupsku w zakresie realizacji zadania.
3. Termin składania ofert:
15.05.2012 r. do godz. 09:00.
4. Termin wykonania zamówienia:
21.05. - 16.06.2012 r.
Termin pokazu kulinarnego 16.06.2012 r. w godzinach popołudniowych.
5. Opis warunków udziału w postępowaniu:
Posiadanie wiedzy i doświadczenia w animowaniu różnego typu imprez.
Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że w ciągu trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, w tym okresie, animował 5 różnego typu imprez oraz załączy dokumenty potwierdzające, że usługi zostały wykonane należycie (np. referencje).
6. Wymagane dokumenty:
-
list motywacyjny,
-
oferta cenowa,
-
referencje,
-
oświadczenie Wykonawcy o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych i wizerunku na potrzeby związane z ogłoszonym naborem.
7. Zamawiający zastrzega sobie prawo negocjacji warunków zamówienia z Wykonawcami spełniającymi warunki udziału w postępowaniu.
8. O wyborze najkorzystniejszej oferty Wykonawcy zostaną powiadomieni mailowo.
9. Umowa zostanie zawarta na okres od 21.05. – 16.06.2012 r.
10. Dopuszcza się składanie ofert w formie pisemnej na adres Zamawiającego, w formie elektronicznej na adres e-mail wymieniony w pkt 1 niniejszego zaproszenia, bądź osobiście w Wydziale Kultury i Sportu Urzędu Miejskiego w Słupsku, pok. 312.
- Podmiot publikujący:
- Urząd Miejski w Słupsku
- Informację wytworzył:
- Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
- Data wytworzenia:
- 10 maja 2012
- Informację opublikował:
- Barbara Tarasiuk
- Data publikacji:
- 10 maja 2012
- Informację zaktualizował:
- Barbara Tarasiuk
- Data aktualizacji:
- 15 maja 2012
- Nazwa pliku:
- zaproszenie do złożenia oferty na stanowisko: animatora konkursu kulinarnego pn. „Od gotowania do częstowania”
- Informację wytworzył:
- Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
- Data wytworzenia:
- 10 maja 2012
- Informację opublikował:
- Barbara Tarasiuk
- Data publikacji:
- 10 maja 2012
- Nazwa pliku:
- zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
- Informację wytworzył:
- Jerzy Barbarowicz - Dyrektor Wydziału Kultury i Sportu
- Data wytworzenia:
- 15 maja 2012
- Informację opublikował:
- Barbara Tarasiuk
- Data publikacji:
- 15 maja 2012