zaproszenie do składania ofert na poczęstunek dla uczestników Festiwalu Teatrów "Gala podwórkowa "
status: zamknięte
Projekt finansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007 – 2013. | |
Nazwa Projektu |
„Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009 – 2015’’ |
Słupsk, 23 kwietnia 2013 roku
Zaproszenie do składania ofert
na podstawie Regulaminu zamówień publicznych, których wartość nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwoty 14.000 euro w Urzędzie Miejskim w Słupsku
W związku z realizacją projektu pn. „Rewitalizacja Traktu Książęcego w Słupsku w obrębie I obszaru problemowego Lokalnego Programu Rewitalizacji Miasta Słupska na lata 2009-2015” finansowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 zapraszamy do składania ofert na wykonanie zadania:
poczęstunek dla uczestników
Festiwalu Teatrów „Gala podwórkowa”
I. Nazwa i adres Zamawiającego:
Nazwa Zamawiającego: Miasto Słupsk
Adres: Pl. Zwycięstwa 3, 76 – 200 Słupsk
tel./fax 59 84 88 379
e-mail: a.olszewska@um.slupsk.pl
II. Określenie przedmiotu zamówienia:
1. Przygotowanie i realizacja poczęstunku dla 200 uczestników Festiwalu Teatrów „Gala podwórkowa” w formie zapakowanych pojedynczych zestawów żywnościowych:
a) 200 szt. bułek (gramatura 65-80 g) z masłem, wędliną, serem żółtym, pomidorem i ogórkiem,
b) 200 szt. soków owocowych z rurką 200 ml,
c) 200 szt. wafelków w czekoladzie typu „Grześki”, opakowanie 36 g
2. Dostarczenie zestawów żywnościowych z podziałem na dwa dni (ilość sztuk na poszczególne dni do ustalenia z organizatorami festiwalu).
3. Ścisła współpraca z Zespołem Organizacyjnym Festiwalu i przedstawicielem Urzędu Miejskiego w Słupsku w zakresie realizacji zadania.
III. Termin wykonania zamówienia, miejsca realizacji i płatności:
-
Miejsce dostawy: Słupski Ośrodek Kultury, ul. Braci Gierymskich 1, 76-200 Słupsk.
-
Termin dostawy:
09.05.2013 r. - godz: 12.00
10.05.2013 r. - godz: 12.00
-
Płatność przelewem w terminie 14 dni od daty wystawienia faktury oraz dostarczenia poczęstunku.
IV. Wymagane dokumenty:
Oferta cenowa.
V. Kryterium oceny ofert:
Do wykonania zadania zostanie zaangażowany Wykonawca, który zaoferuje najniższą cenę ofertową brutto za wykonanie zamówienia.
VI. Miejsce i termin składania ofert:
Oferta może być złożona osobiście, przesłana pocztą lub e-mailem.
Oferty należy składać na adres:
Urząd Miejski w Słupsku
Wydział Oświaty, Kultury i Sportu, pok. 200.
Plac Zwycięstwa 3
76-200 Słupsk
e-mail: a.olszewska@um.slupsk.pl
w terminie do 26.04.2013 r. do godz. 14:00.
Otwarcie ofert odbędzie się w dniu 26.04.2013 r. o godz. 14:15 w siedzibie Zamawiającego, pokój 208.
VIII. Osoby uprawnione do kontaktowania się z Wykonawcami:
Agata Olszewska
e-mail: a.olszewska@um.slupsk.pl
w godzinach 7:30 – 15:30
- Podmiot publikujący:
- Urząd Miejski w Słupsku
- Informację wytworzył:
- Z up.Prezydenta Miasta Słupska Anna Sadlak Dyrektor Wydziału
- Data wytworzenia:
- 23 kwietnia 2013
- Informację opublikował:
- Agata Olszewska
- Data publikacji:
- 23 kwietnia 2013
- Informację zaktualizował:
- Agata Olszewska
- Data aktualizacji:
- 26 kwietnia 2013
- Nazwa pliku:
- zaproszenie do składania ofert na poczęstunek dla uczestników Festiwalu Teatrów "Gala Podwórkowa"
- Informację wytworzył:
- Z up.Prezydenta Miasta Słupska Anna Sadlak Dyrektor Wydziału
- Data wytworzenia:
- 23 kwietnia 2013
- Informację opublikował:
- Agata Olszewska
- Data publikacji:
- 23 kwietnia 2013
- Nazwa pliku:
- Formularz ofertowy
- Informację wytworzył:
- Z up.Prezydenta Miasta Słupska Anna Sadlak Dyrektor Wydziału
- Data wytworzenia:
- 23 kwietnia 2013
- Informację opublikował:
- Agata Olszewska
- Data publikacji:
- 23 kwietnia 2013
- Nazwa pliku:
- zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty na poczęstunek
- Informację wytworzył:
- Z up.Prezydenta Miasta Słupska Bogna Winiarczyk Zastępca Dyrektora Wydziału
- Data wytworzenia:
- 26 kwietnia 2013
- Informację opublikował:
- Agata Olszewska
- Data publikacji:
- 26 kwietnia 2013