Zaproszenie do składnia ofert cenowych na przygotowanie i realizację cateringu w ramach projektu
status: zamknięte
Słupsk, dnia 18.08.2015 roku
ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT CENOWYCH
Zapraszamy do składania ofert cenowych na przygotowanie i realizację cateringu w ramach projektu pn. ,, Diagnoza – strategia – inwestycja – rozwój miejskiego obszaru funkcjonalnego Miasta Słupska” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007 – 2013.
1. Nazwa i adres Zamawiającego:
Miasto Słupsk
Plac Zwycięstwa 3
76-200 Słupsk
NIP: 839-100-55-07
Tel/fax 59 84 88 304
2. Określenie przedmiotu zamówienia:
Przygotowanie i realizacja cateringu w formie szwedzkiego stołu dla 200 uczestników konferencji podsumowującej projekt pn. ,,Diagnoza – strategia – inwestycja – rozwój miejskiego obszaru funkcjonalnego Miasta Słupska”:
· min. 2 sztuki kanapek (tartinek) na osobę (kanapki mieszane – dekoracyjne, m.in.: z wędliną, serem, twarożkiem, rybą np. wędzonym łososiem, warzywami);
· koreczki min. 400 szt.
· bufet kawowy (2 rodzaje ciastek, min. 4 kg – typu: czekoladowe, z galaretką, kruche; mieszanka cukierków czekoladowych min. 5 kg – typu: galaretka w czekoladzie, śliwka w czekoladzie, trufle, michałki; kawa rozpuszczalna 3 słoiki po 200 g każdy, kawa sypana 3 opakowania po 250 g każde, mleczko do kawy, herbata – min.150 porcji (3 rodzaje po 50 szt. każda), woda mineralna z cytryną, soki 15 kartonów po 1 l.(np.: jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy), cukier do kawy i herbaty, cytryna, serwetki;
· zapewnienie warników celem przygotowania wrzącej wody;
· owoce typu: banany, winogrona, nektarynki, jabłka, brzoskwinie, itp.;
· dostarczenie i przygotowanie cateringu w dniu konferencji;
· zapewnienie obsługi podczas cateringu tj. bieżące uzupełnianie szwedzkiego stołu, bieżące utrzymanie porządku (zbieranie naczyń, serwetek, zapewnienie czystej zastawy stołowej);
· zapewnienie ceramicznej zastawy stołowej (talerzy, filiżanek, szklanek, mleczników, cukierniczek itd.);
· zapewnienie sztućców;
· dekoracja stołu;
· uprzątnięcie sali po zakończonym cateringu (po zakończeniu konferencji).
Do oferty musi zostać dołączone przykładowe menu.
3. Opis kryterium oceny oraz warunków udziału w postępowaniu:
1. Kryterium oceny ofert:
Cena – 100 %
Zamawiający udziela zamówienia Wykonawcy, którego oferta zawiera najniższą cenę brutto spośród ofert niepodlegających odrzuceniu.
W przypadku ofert o takiej samej najniższej cenie złożonych przez dwóch lub więcej oferentów Zamawiający zastrzega sobie możliwość poproszenia o złożenie ofert dodatkowych.
4. Warunki wykonania usługi i płatności:
1. Termin dostarczenia i realizacji usługi: 25.08.2015 roku, godzina 10.00 do Słupskiego Centrum Organizacji Pozarządowych i Ekonomii Społecznej przy ul. Niedziałkowskiego 6 w Słupsku.
2. Materiały niezbędne do wykonania usługi do siedziby Zamawiającego na swój koszt dostarcza Wykonawca.
3. Płatność za usługę nastąpi w terminie 7 dni licząc od dnia doręczenia Zamawiającemu przez Wykonawcę prawidłowo wystawionej faktury VAT/rachunku oraz protokolarnego odbioru usługi przez Zamawiającego.
5. Opis sposobu przygotowania ofert:
Ofertę należy złożyć na formularzu ofertowym (załącznik nr 1) na podany poniżej adres:
Urząd Miejski w Słupsku
Wydział Zarządzania Funduszami
Plac Zwycięstwa 1, 76 – 200 Słupsk, p.105/106 (Mały Ratusz)
lub mailowo (scan dokumentów) na adres p.adamiec@um.slupsk.pl.
1. Zaoferowana cena powinna uwzględniać wykonanie wszystkich prac i czynności oraz zawierać wszelkie koszty związane z realizacją zamówienia.
2. Wykonawca składa ofertę na własny koszt i ryzyko tzn. ponosi wszelkie konsekwencje oraz koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty.
6. Termin składania ofert:
1. Ofertę w formie pisemnej lub mailowej należy złożyć w siedzibie lub na adres p.adamiec@um.slupsk.pl zamawiającego w terminie do dnia 21.08.2015 r. do godz. 12:00.
7. Załączniki:
1. Formularz ofertowy.
- Podmiot publikujący:
- Wydział Zarządzania Funduszami
- Informację wytworzył:
- Justyna Pluta
- Data wytworzenia:
- 18 sierpnia 2015
- Informację opublikował:
- Justyna Pluta
- Data publikacji:
- 18 sierpnia 2015
- Nazwa pliku:
- zaproszenie
- Podmiot publikujący:
- Wydział Zarządzania Funduszami
- Informację wytworzył:
- Justyna Pluta
- Data wytworzenia:
- 18 sierpnia 2015
- Informację opublikował:
- Justyna Pluta
- Data publikacji:
- 18 sierpnia 2015
- Nazwa pliku:
- oferta
- Podmiot publikujący:
- Wydział Zarządzania Funduszami
- Informację wytworzył:
- Justyna Pluta
- Data wytworzenia:
- 18 sierpnia 2015
- Informację opublikował:
- Justyna Pluta
- Data publikacji:
- 18 sierpnia 2015