Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty cenowej na wykonanie usługi cateringu w związku z realizacją projektu pn: „Diagnoza – strategia – inwestycja – rozwój miejskiego obszaru funkcjonalnego Miasta Słupska”
status: zamknięte
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty cenowej
na wykonanie usługi cateringu w związku z realizacją projektu pn: „Diagnoza – strategia – inwestycja – rozwój miejskiego obszaru funkcjonalnego Miasta Słupska” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Pomoc Techniczna 2007 – 2013.
Informuję, że w terminie wyznaczonym w zaproszeniu ofertowym tj. do 21.08. br. wpłynęło 6 ofert. Wszystkie oferty spełniły wymogi formalne, jednakże zgodnie z kryterium wyboru jakim była najniższa cena wybrana została oferta firmy Restauracja Anna de Croy, ul. Dominikańska 5, 76 – 200 Słupsk na kwotę: 3 100,00 zł brutto.
- Podmiot publikujący:
- Wydział Zarządzania Funduszami
- Informację wytworzył:
- Justyna Pluta-Kierownik Referatu Pozyskiwania Funduszy
- Data wytworzenia:
- 21 sierpnia 2015
- Informację opublikował:
- Agnieszka Jasik
- Data publikacji:
- 21 sierpnia 2015
- Nazwa pliku:
- Zawiadomiwnie o wyborze oferty
- Podmiot publikujący:
- Wydział Zarządzania Funduszami
- Informację wytworzył:
- Justyna Pluta-Kierownik Referatu Pozyskiwania Funduszy
- Data wytworzenia:
- 21 sierpnia 2015
- Informację opublikował:
- Agnieszka Jasik
- Data publikacji:
- 21 sierpnia 2015